mgr Natalia Bubrowska
mgr Natalia Bubrowska – dietetyk
Dyplomowany Dietetyk oraz absolwentka Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Jagiellońskiego na kierunku Zdrowie Publiczne. Realizuje studia doktoranckie na Wydziale Farmaceutycznym UJ w Zakładzie Bromatologii, który zajmuje się badaniem żywności. W ramach studiów zajmuje się pracą badawczą na temat wpływu różnych rodzajów diety na obraz morfotyczny szpiku kostnego.
Dzięki wielokierunkowym wykształceniu nauczyła się holistycznego podejścia do człowieka i jego zdrowia. Jednocześnie każdą osobę traktuje w sposób indywidualny, uwzględniając nie tylko wyniki badań diagnostycznych, ale również preferencje smakowe, czas i fundusze jakimi dysponuje. Wie jak ważne jest okazanie wsparcia i ciągła motywacja, dlatego swoim pacjentom pomaga w wyznaczaniu celu oraz konsekwentnym dążeniu do niego. Prywatnie jest miłośniczką aktywności fizycznej oraz zdrowego gotowania, uwielbia kulinarne eksperymenty, które inspirują ją do ciągłego poznawania nowych smaków.
Swoją wiedzę pogłębia uczestnicząc w licznych kursach, warsztatach i konferencjach naukowych. Dodatkowo pracuje jako redaktor naczelny portalu Bonavita.pl, gdzie nadzoruję jakość merytoryczną tekstów oraz publikuję przepisy i artykuły własne.